cookie

Поръчка

Може да поръчате от този сайт като регистриран потребител или като гост.

За Ваше удобство, препоръчваме да създадете профил, в който може да следите историята на поръчките си, да добавяте различни адреси за доставка и да се възползвате от промо офертите ни за регистрирани потребители.

Освен онлайн през този сайт, може да заявите доставка на вкусни продукти от Захарчо и Карамелка на order@zaharcho.com

На посочения имейл, както и на контактната форма (тук) може да заявявате и специални изисквания, поръчки-подарък за някой любим човек, фирмени поръчки в по-големи количества и каквото още ви хрумне! 

cup of coffee

Срок за изпълнение

Обръщаме внимание на детайлите и всяка поръчка се изпълнява индивидуално за всеки клиент! Това е и причината изпълнението на заявките да отнема между 2 и 3 работни дни, в зависимост от натовареността ни и обема на поръчката. 

Тъй като сладките ни изкушения са с изцяло натурални съставки, срокът им на годност е кратък, затова ги изпращаме веднага след опичане. Работим с куриерска фирма, на която предаваме магическите ни вкусотии за транспортиране всеки работен ден от седмицата.

cupcake

Доставка

Работим с куриерска фирма Спиди.

Доставката на поръчката до всяка точка на страната отнема 1 работен ден, след предаването ѝ на куриер. 

Може да изберете доставката да бъде изпълнена на определена дата, като попълните това Ваше изискване в Бележки към поръчката при финализиране на поръчката си. 

Имате избор за доставка до офис на Спиди или до адрес, като това се отразява на стойността на поръчката.

При поръчки на стойност над 40 лева, доставката е безплатна!

Ако желаете доставка чрез друга куриерска фирма, доставката ще бъде за Ваша сметка, независимо от стойността на поръчката.